Home » Aktuality

Spontánní kvašení mladiny

21. Červenec 2015 Bez komentáře

V pondělí jsem vařil „Ale“ a jako vždy jsem nechal v jednom hrnci část mladiny, tedy spíše úplně posledního zbytku. Cukru tam bylo jen 0,5%. Potom jsem začal uklízet po vaření (všichni znáte, jak to občas vypadá) a na zbytek v hrnci jsem zapomněl. Dnes po příchodu z práce jsem si tohoto nedostatku všimnul, popadl jsem hrnec, že ho vyliji. Když jsem odklopil pokličku, byl jsem opravdu překvapen, jakým fofrem stačila mladina takhle zakvasit. Udělal jsem jednu fotečku a vše vylil a až potom mně napadlo, že jsem to měl zkusit nechat dokvasit, jak by to vonělo. Chuť by byla samozřejmě vodová, protože to byl zbytek, ale nějaká ta vůně tam mohla být. V garáži je v současné době 24°C a tak teplota byla dobrá. Mohl jsem zkusit třeba nějaký ten speciál z vlastních kvasnic – HI HI HI. Belgičani to takhle taky dělají. Tak snad někdy příště, až budu mít zase sklerózu.

Comments are closed.

viagra
Warning! F528764d624db129b32c21fbca0cb8d6.com has expired. If this is your domain name you must renew it immediately before it is deleted and permanently removed from your account. To renew this domain name visit http://www.NameBright.com