Home » Aktuality, Recepty ostatní

Domácí pivní sýr

4. Srpen 2014 Bez komentáře

Nejen pivem živ je člověk, ale také něco k němu:

.

Suroviny:

  • 2 kostky měkkého tvarohu
  • sůl podle chuti
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • lžička sladké mleté papriky
  • lžička mletého chilli
  • snítka tymiánu
  • 200 ml 12° ležák
  • na podávání plnotučná hořčice a jarní cibulka

Doba přípravy: 20 minut

Postup:
Plátek čerstvého chleba s pikantní, dobře odleželou pomazánkou je skvělým doprovodem ke sklenici lahodného ležáku.

Měkký tvaroh smícháme s uvedeným kořením, nadrhnutým tymiánem a pivem. Důkladně rozmícháme a vložíme do sklenice. Uzavřeme a necháme 5 až sedm dní v pokojové teplotě.

Poté ze sklenice odebereme požadovanou porci a smícháme ji s hořčicí a jemně sekanou jarní cibulkou.

Uvedeno na svet-piva.cz

 

Comments are closed.

viagra